Haaptmenü opmaachen

D'Carroll Baker, gebuer als Karolina Piekarski den 28. Mee 1931 zu Johnstown, ass eng US-amerikanesch Schauspillerin.

Carroll Baker
Carroll Baker headshot for Station Six-Sahara 1962.png
am Film "Station Six-Sahara" (1962)
Gebuer 28. Mee 1931
Johnstown
Nationalitéit USA
Aktivitéit Schauspiller, Theaterschauspiller, Romancier, Filmschauspiller, Schrëftsteller, Televisiounsschauspiller
Famill
Bestuet mat Jack Garfein, Donald Burton
Kanner Blanche Baker
Wikidata-logo-without-paddings.svg

D'Carroll Baker krut am Ufank vun hirer Carrière hir wichtegst Filmrollen ënner de Regie vu bedeitende Regisseure wéi George Stevens, Elia Kazan, William Wyler a John Ford. Vun 1967 u war si haaptsächlech an italienesche Genrefilmer ze gesinn.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1953 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1998Änneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Carroll Baker – Biller, Videoen oder Audiodateien