Haaptmenü opmaachen

De Jean-Pierre Kalfon, gebuer den 30. Oktober 1938 zu Paräis, ass e franséische Schauspiller.

Jean-Pierre Kalfon
Jean-Pierre Kalfon cinémathèque 2019.jpg
Gebuer 30. Oktober 1938
Paräis
Nationalitéit Frankräich
Aktivitéit Schauspiller, Theaterschauspiller, Filmschauspiller, Televisiounsschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De Kalfon ass e villbeschäftegte Schauspiller, sou huet hien a Filmer vu bedeitende Regisseure wéi: Claude Lelouch, Claude Goretta, Jean-Luc Godard, Jacques Rivette, François Truffaut a Claude Chabrol matgespillt..

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2009Änneren

vun 2010 bis 2019Änneren

Um SpaweckÄnneren