Haaptmenü opmaachen

Den James Garner, gebuer als James Scott Bumgarner de 7. Abrëll 1928 zu Norman, Oklahoma, a gestuerwen den 19. Juli 2014 zu Los Angeles, Kalifornien, war en US-amerikanesche Schauspiller.

James Garner
James Garner.jpg
Den James Garner (1987)
Gebuer 7. Abrëll 1928
Gestuerwen 19. Juli 2014
Brentwood
Doudesursaach Häerzschlag
Nationalitéit USA
Aktivitéit Schauspiller, Televisiounsschauspiller, Filmschauspiller, Filmproduzent, Zaldot, Televisiounsproduzent
Partei Demokratesch Partei
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Hien huet d'Haaptroll a beléiften Tëleesserië wéi Maverick a The Rockford Files gespillt.

Am Laf vu senger laanger Carrière huet hien och an iwwer 50 Filmer matgespillt, dorënner The Great Escape (1963), Victor/Victoria (1982), Space Cowboys (2000) an The Notebook (2004).

Inhaltsverzeechnes

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1956 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2006Änneren

TVÄnneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: James Garner – Biller, Videoen oder Audiodateien