Haaptmenü opmaachen
Stub W.svg Dësen Artikel ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Thema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

Den Arnoldo Foà, gebuer de 24. Januar 1916 zu Ferrare a gestuerwen den 11. Januar 2014 zu Roum war en italienesche Schauspiller.

Arnoldo Foà
Arnoldo Foà in the 1950's.jpg
Gebuer 24. Januar 1916
Ferrara
Gestuerwen 11. Januar 2014
Roum
Nationalitéit Italien, Kinnekräich Italien
Educatioun Centro Sperimentale di Cinematografia
Aktivitéit Filmschauspiller, Synchronspriecher, Schrëftsteller, Theaterschauspiller, Sänger
Wikidata-logo-without-paddings.svg
Den Arnoldo Foà

Hien huet an iwwer 160 Kinos- an TV-Filmer matgespillt,

Inhaltsverzeechnes

FilmographieÄnneren

vun 1938 bis 1939Änneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vum 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2014Änneren

Um SpaweckÄnneren