Haaptmenü opmaachen

Walter Chiari

italienesche Schauspiller
Nuvola apps aktion.png Dësen Artikel aus dem Film- an Televisiounsberäich ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Thema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

Walter Chiari, gebuer als Walter Annicchiarico den 2. Mäerz 1924 zu Verona a gestuerwen den 20. Dezember 1991 zu Mailand, war en italienesche Schauspiller.

Walter Chiari
Walter Chiari.jpg
Gebuertsnumm Walter Annicchiarico
Gebuer 2. Mäerz 1924
Verona
Gestuerwen 20. Dezember 1991
Mailand
Doudesursaach Häerzschlag
Nationalitéit Italien, Kinnekräich Italien
Aktivitéit Televisiounsmoderateur, Dréibuchauteur, Filmregisseur, Theaterschauspiller, Filmschauspiller
Famill
Bestuet mat Alida Chelli
Liewenspartner(in) Elsa Martinelli, Delia Scala, Lucia Bosè, Marie-Gabrielle vun der Savoie, Mina, Ava Gardner
Kanner Simone Annicchiarico
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De Walter Chiari war an iwer 110 Kinos- an TV- Filmer ze gesinn. Hien huet a Filmer vu bekannte Regisseure wéi: Luchino Visconti, Vittorio Cottafavi, Christian-Jaque, Mark Robson, Mario Monicelli a Sergio Corbucci matgespillt.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1947 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1990Änneren

Um SpaweckÄnneren