De Vernon Dobtcheff, gebuer de 14. August 1934 zu Nîmes ass e franséische Schauspiller.

Vernon Dobtcheff
Gebuer 14. August 1934
Nîmes
Nationalitéit Frankräich, Vereenegt Kinnekräich
Aktivitéit Dréibuchauteur, Theaterschauspiller, Filmschauspiller, Televisiounsschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Den Dobtcheff huet seng Theatercarrière a Groussbritannien gestart. Vun den 1960er Joren u war hien och a Filmer als Schauspiller ze gesinn. Hien huet an iwwer 300 Kinos- an TV-Filmer matgespillt..

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1965 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2010Änneren

Um SpaweckÄnneren