Haaptmenü opmaachen

Donald Sutherland

kanadesche Schauspiller

Den Donald Sutherland gebuer als Donald McNicol Sutherland de 17. Juli 1935 zu Saint John, New Brunswick, Kanada ass e kanadesche Schauspiller.

Donald Sutherland
Donald Sutherland Cannes 2016.jpg
Gebuer 17. Juli 1935
Saint John
Nationalitéit Kanada
Educatioun London Academy of Music and Dramatic Art,
Universitéit vun Toronto
Aktivitéit Schauspiller, Filmschauspiller, Synchronspriecher, Pressespriecher, Filmproduzent, Charakterschauspiller, Theaterschauspiller, Friddensaktivist, Televisiounsschauspiller
Famill
Bestuet mat Francine Racette
Kanner Kiefer Sutherland, Rossif Sutherland, Angus Sutherland, Rachel Sutherland
Wikidata-logo-without-paddings.svg
Donald Sutherland (2005)

Hien ass de Papp vun de Schauspiller Kiefer Sutherland a Rossif Sutherland.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1963 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2009Änneren

vun 2010 bis 2016Änneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Donald Sutherland – Biller, Videoen oder Audiodateien