Haaptmenü opmaachen

Den James Fox, gebuer als William Fox den 19. Mee 1939 zu London, ass en englesche Schauspiller.

James Fox
Gebuer 19. Mee 1939
London
Nationalitéit Vereenegt Kinnekräich
Educatioun Central School of Speech and Drama
Aktivitéit Schauspiller, Filmschauspiller, Theaterschauspiller, Televisiounsschauspiller
Famill
Papp Robin Fox
Geschwëster Edward Fox
Kanner Laurence Fox
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Am Joer 1950, am Alter vun 11 Joer, krut den James Fox seng éischt Roll am Film. Seng éischt wichteg Roll huet hien am Joer 1963 am Film The Servant vum Joseph Losey gespillt.

Aner bedeitend Filmer an deene hien ze gesi war, sinn The Chase (1966) vum Arthur Penn, Passage to India (1984) vum David Lean an The Remains of the Day (1993) vum James Ivory.

Hien ass de Papp vun de Schauspiller Laurence, Jack a Lydia Fox an de Brudder vum Schauspiller Edward Fox an dem Filmproduzent Robert Fox.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2010Änneren

vun 2010 bis 2015Änneren

LiteraturÄnneren

  • James Fox: Comeback: An Actor's Direction. - Eerdmans Pub Co

Um SpaweckÄnneren