Haaptmenü opmaachen

Den Udo Kier gebuer als Udo Kierspe de 14. Oktober 1944 zu Köln ass en däitsche Schauspiller a Filmregisseur.

Udo Kier
Udo KIER festival de Cannes 2011.jpg
Gebuer 14. Oktober 1944
Köln
Nationalitéit Däitschland
Aktivitéit Filmschauspiller, Filmregisseur, Theaterschauspiller, Synchronspriecher, Mannequin, Televisiounsschauspiller
Famill
Liewenspartner(in) Rainer Werner Fassbinder
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Hien huet bis elo an iwwer 200 Kinos- an TV-Filmer matgespillt.

Filmographie (Kino)Änneren

als SchauspillerÄnneren

vun 1966 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2009Änneren

vun 2010 bisÄnneren

als RegisseurÄnneren

Um SpaweckÄnneren