Haaptmenü opmaachen

Den Edward Fox, gebuer als Edward Charles Morrice Fox den 13. Abrëll 1937 zu Chelsea, ass en englesche Schauspiller.

Edward Fox
Edward Fox 2011.jpg
Gebuertsnumm Edward Charles Morrice Fox
Gebuer 13. Abrëll 1937
Chelsea
Nationalitéit Vereenegt Kinnekräich
Educatioun Royal Academy of Dramatic Art
Aktivitéit Schauspiller, Theaterschauspiller, Filmschauspiller, Televisiounsschauspiller
Famill
Bestuet mat Tracy Reed
Geschwëster James Fox
Kanner Emilia Fox, Freddie Fox
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Bedeitend Filmer mam Edward Fox sinn de Krichsfilm Battle of Britain (1969) vum Guy Hamilton, de romanteschen Drama The Go-Between (1971) vum Joseph Losey, The Duellists (1977) vum Ridley Scott an den historesche Film Gandhi (1982) vum Richard Attenborough.

Den Edward Fox ass de Brudder Schauspiller James Fox a vum Filmproduzent Robert Fox.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1962 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

no 2000Änneren

Um SpaweckÄnneren