Haaptmenü opmaachen

De Livio Lorenzon, gebuer de 6. Mee 1923 zu Triest a gestuerwen den 23. Dezember 1971 zu Latisana, war en italienesche Schauspiller.

Livio Lorenzon
Gebuer 6. Mee 1923
Triest
Gestuerwen 23. Dezember 1971
Doudesursaach Liewerzirros
Nationalitéit Italien, Kinnekräich Italien
Aktivitéit Schauspiller, Filmschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De Livio Lorenzon, mat senger plakeger Kopp, huet am Kino bal ëmmer de Béise gespillt. Hie war haaptsächlech an italienesche Sandalefilmer an an Italo-Western ze gesinn.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1952 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

TVÄnneren

  • 1958: Capitan Fracassa - (TV-Serie) (2 Episoden) - Haaptacteuren: Arnoldo Foà, Lea Massari
  • 1958: Romeo Bar - Regie: Anton Giulio Majano - Haaptacteuren: Ivo Garrani, Renato De Carmine
  • 1962: Una tragedia americana - (TV-Mini-Serie) (2 Episoden) - Haaptacteuren: Virna Lisi
  • 1969: Giocando a golf una mattina - (TV-Mini-Serie) (3 Episoden)
  • 1971: ...e le stelle stanno a guardare - (TV-Mini-Serie) (3 Episoden)
  • 1971: All'ultimo minuto - (TV-Serie) (1 Episod) - Haaptacteuren: Virna Lisi

Um SpaweckÄnneren