Venantino Venantini

De Venantino Venantini, gebuer als Enrico Venantino Venantini de 17. Abrëll 1930 zu Fabriano a gestuerwen den 9. Oktober 2018 zu Viterbo, war en italieenesche Schauspiller.

Venantino Venantini
Venantino Venantini, 2009 (cropped).JPG
Gebuer 17. Abrëll 1930
Fabriano
Gestuerwen 8. Oktober 2018
Viterbo
Doudesursaach Häerzschwächt
Nationalitéit Italien, Kinnekräich Italien
Aktivitéit Schauspiller, Filmschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg
De Venantino Venantini, 1966.

Hien huet bis haut (2015) an iwwer 180 Kinos- an TV-Filmer matgespillt, dorënner eleng an 8 mam Georges Lautner als Regisseur. Hie war an Niewerollen a Filmer vu bedeitende Regisseure wéi Franco Rossi, Carol Reed, Dino Risi an Ettore Scola awer och a bëllegen italieeneschen Horror-, Fantasy- a Sexfilmer ze gesinn.

Hien ass de Papp vum Schauspiller Luca Venantini.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1954 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2009Änneren

vun 2010 bis 2015Änneren

Um SpaweckÄnneren

EinzelnachweiseÄnneren