Haaptmenü opmaachen

De Fernando Sancho, gebuer de 7. Januar 1916 zu Saragossa a Spuenien a gestuerwen den 31. Juli 1990 zu Madrid war e spuenesche Schauspiller.

Fernando Sancho
Festival de Cine de San Sebastián (24 de 110) - Fondo Marín-Kutxa Fototeka.jpg
Gebuer 7. Januar 1916
Saragossa
Gestuerwen 31. Juli 1990
Madrid
Nationalitéit Spuenien
Aktivitéit Schauspiller, Filmschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De Fernando Sanchez huet an iwwer 200 Filmer matgespillt. Hien ass besonnesch bekannt duerch seng Rollen als Bandit an den Italo-Western. Hie war awer och an Niewerollen a Filmer wéi King of Kings 1961 vum Nicholas Ray a Lawrence of Arabia 1962 vum David Lean ze gesinn.

FilmographieÄnneren

Kino (Auswiel)Änneren

vun 1944 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

Um SpaweckÄnneren