Haaptmenü opmaachen

Den George Raft, gebuer als George Ranft de 26. September 1901 zu New York City a gestuerwen de 24. November 1980 zu Los Angeles, war en US-amerikanesche Schauspiller.

George Raft
George Raft in Invisible Stripes trailer.jpg
am Film "Invisible Stripes" (1939)
Gebuertsnumm George Ranft
Gebuer 26. September 1901
New York City
Gestuerwen 24. November 1980
Los Angeles
Doudesursaach Leukemie
Nationalitéit USA
Educatioun Stuyvesant High School
Aktivitéit Schauspiller, Filmschauspiller, Televisiounsschauspiller, Theaterschauspiller, Dänzer
Wikidata-logo-without-paddings.svg
Den George Raft mat der Lilian Bond (1930er-Joren)
Den George Raft an d'Judy Canova (1979)

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1929 bis 1939Änneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1980Änneren

Om SpaweckÄnneren

Commons: George Raft – Biller, Videoen oder Audiodateien