Haaptmenü opmaachen

Riccardo Garrone (Schauspiller)

italienesche Schauspiller

De Riccardo Garrone, gebuer den 1. Januar 1926 zu Roum a gestuerwen de 14. Mäerz 2016 zu Mailand, war en italienesche Schauspiller, Dréibuchauteur a Filmregisseur.

Riccardo Garrone
Il momento più bello Garrone.png
Gebuer 1. November 1926
Roum
Gestuerwen 14. Mäerz 2016
Mailand
Doudesursaach Häerzschwächt
Nationalitéit Italien, Kinnekräich Italien
Educatioun Accademia nazionale d'arte drammatica
Aktivitéit Synchronspriecher, Filmregisseur, Dréibuchauteur, Theaterschauspiller, Filmschauspiller, Televisiounsschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1949 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2014Änneren

als Regisseur an DréibuchauteurÄnneren

  • 1974: La mafia mi fa un baffo - Haaptacteuren: Fortunato Cecilia, Enzo Pulcrano
  • 1975: La commessa - Haaptacteuren: Femi Benussi, Tiberio Murgia

Um SpaweckÄnneren