De Gérard Darmon gebuer den 29. Februar 1948 zu Paräis, ass e franséische Schauspiller a Sänger.

Gérard Darmon
Delanoe Zenith 2008 02 27 n22.jpg
Gebuer 29. Februar 1948
Paräis
Nationalitéit Frankräich, Marokko
Aktivitéit Schauspiller, Sänger, Filmschauspiller, Dréibuchauteur
Famill
Bestuet mat Mathilda May
Kanner Virginie Darmon
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Bedeitend Filmer mat him sinn Diva (1982) vum Jean-Jacques Beineix, 37°2 le matin (1986) och vum Jean-Jacques Beineix an On ne meurt que deux fois (1985) vum Jacques Deray. Am Joer 1973 hate Les aventures de Rabbi Jacob vum Gérard Oury mam Louis de Funès an 2002 Asterix & Obelix: Mission Cléopâtre vum Alain Chabat vill Succès beim Public.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1972 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2009Änneren

vun 2010 bis ….Änneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Gérard Darmon – Biller, Videoen oder Audiodateien