Haaptmenü opmaachen

De Sami Frey gebuer als Samuel Frei, den 13. Oktober 1937 zu Paräis ass e franséische Schauspiller.

Sami Frey
Brigitte Bardot - Sami Frey - Saint-Tropez - 1963.jpg
De Sami Frey an d'Brigitte Bardot am Hafe vu Saint-Tropez
Gebuer 13. Oktober 1937
Paräis
Nationalitéit Frankräich
Educatioun Cours Simon
Aktivitéit Theaterschauspiller, Filmschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De Sami Frey huet Rollen a Filmer vu bedeitende Regisseure wéi Henri-Georges Clouzot (La vérité, 1960), Georges Franju (Thérèse Desqueyroux, 1962), Jean-Luc Godard (Bande à part, 1964), Jean-Paul Rappeneau (Les mariés de l'an II, 1970), Claude Sautet (César et Rosalie, 1972), Jean-François Adam (M comme Mathieu, 1973), Claude Miller (Mortelle randonnée, 1983), Jacques Doillon (La vie de famille, 1985), George Roy Hill (The Little Drummer Girl, 1954), André Delvaux (L'œuvre au noir, 1988), Bertrand Tavernier (La fille de d'Artagnan, 1990), a Margarethe von Trotta (L'Africana, 1990) gespillt

Inhaltsverzeechnes

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1956 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2010Änneren

no 2010Änneren

Um SpaweckÄnneren