Haaptmenü opmaachen

D'Miou-Miou, gebuer als Sylvette Herry den 22. Februar 1950 zu Paräis, ass eng franséisch Schauspillerin.

Miou-Miou
Miou-Miou 2013 3.jpg
Gebuertsnumm Sylvette Herry
Gebuer 22. Februar 1950
Paräis
Nationalitéit Frankräich
Aktivitéit Theaterschauspiller, Filmschauspiller, Schauspiller
Famill
Kanner Jeanne Herry
Wikidata-logo-without-paddings.svg
D'Miou-Miou 1975

Wichteg a bekannt Filmer mat hir sinn Themroc (1973) vum Claude Faraldo, Les valseuses (1974) vum Bertrand Blier, Les routes du sud (1978) vum Joseph Losey, La dérobade (1979) vum Daniel Duval, La lectrice (1988) vum Michel Deville a Le huitième jour (1996) vum Jaco Van Dormael.

1980 krut si den César als bescht Schauspillerin an enger Haaptroll am Film La dérobade.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1971 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2009Änneren

vun 2010 bis 2019Änneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Miou-Miou – Biller, Videoen oder Audiodateien