Haaptmenü opmaachen

De Lee J. Cobb, gebuer als Leo Jacoby den 8. Dezember 1911 zu New York City a gestuerwen den 11. Februar 1976 zu Woodland Hills a Kalifornien, war en US-amerikanesche Schauspiller.

Lee J. Cobb
Lee J. Cobb 1960s.JPG
Gebuer 8. Dezember 1911
New York City
Gestuerwen 11. Februar 1976
Woodland Hills
Doudesursaach Häerzschlag
Nationalitéit USA
Educatioun New York University
Aktivitéit Schauspiller, Theaterschauspiller, Filmschauspiller, Televisiounsschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Wichteg Filmer a senger Carrière sinn On the Waterfront (1954) vum Elia Kazan, de Geriichtsfilm 12 Angry Men (1957) vum Sidney Lumet, de Western: Man of the West (1958) vum Anthony Mann mam Gary Cooper an The 4 Horsemen of the Apocalypse (1962) vum Vincente Minnelli.

Hien ass de Papp vun der Schauspillerin Julie Cobb.

Inhaltsverzeechnes

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1937 bis 1939Änneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1976Änneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Lee J. Cobb – Biller, Videoen oder Audiodateien