Haaptmenü opmaachen

De William Hurt, gebuer den 20. Mäerz 1950 zu Washington, D.C., ass en US-amerikanesche Schauspiller.

William Hurt
William Hurt (2005) crop.jpg
Gebuertsnumm William McChord Hurt
Gebuer 20. Mäerz 1950
Washington
Nationalitéit USA
Educatioun Juilliard School
Aktivitéit Filmschauspiller, Synchronspriecher, Theaterschauspiller, Televisiounsschauspiller, Filmproduzent
Famill
Bestuet mat Mary Beth Hurt
Liewenspartner(in) Sandrine Bonnaire, Marlee Matlin
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Bedeitend Filmer an deenen hie matgespillt huet si Kiss of the Spider Woman (1985) vum Hector Babenco, Alice (1990) vum Woody Allen, Bis ans Ende der Welt (1991) vum Wim Wenders, Syriana (2005) vum Stephen Gaghan an Into the Wild (2007) vum Sean Penn.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2009Änneren

vun 2009 bis 2015Änneren

AuszeechnungenÄnneren

  • 1986: Oscar als beschte Schauspiller am Film Kiss of the Spider Woman '

Um SpaweckÄnneren

Commons: William Hurt – Biller, Videoen oder Audiodateien