Haaptmenü opmaachen

Jean Davy

franséische Schauspiller

De Jean Davy, gebuer de 15. Oktober 1911 zu Puteaux a gestuerwen de 5. Februar 2001 zu Paräis, war e franséische Schauspiller.

Jean Davy
Gebuer 15. Oktober 1911
Puteaux
Gestuerwen 5. Februar 2001
Paräis
Nationalitéit Frankräich
Aktivitéit Filmschauspiller, Synchronspriecher
Famill
Bestuet mat Odile Mallet
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Nieft enger grousser Theatercarrière vun 1933 bis 2001 huet hien och an iwwer 90 Kinos- an TV-Filmer matgespillt.

Hien huet och Schauspiller wéi Errol Flynn, Robert Taylor an Orson Welles op franséisch synchroniséiert.

Hie war mat der Schauspillerin Odile Mallet bestuet.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1935 bis 1939Änneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 2001Änneren

Um SpaweckÄnneren