Haaptmenü opmaachen

De Richard Anconina, gebuer den 28. Januar 1953 zu Paräis, ass e franséische Schauspiller.

Richard Anconina
ANCONINA Richard-24x30-NCb.jpg
Gebuer 28. Januar 1953
Paräis
Nationalitéit Frankräich
Aktivitéit Schauspiller, Filmschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg
De Richard Anconina (2012)

Bedeitend Filmer an deenen hie matgespillt huet sinn Le choix des armes (1981) vum Alain Corneau an Tchao pantin (1983) vum Claude Berri.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1978 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2012Änneren

AuszeechnungenÄnneren

  • 1984: César fir de beschte Schauspiller an enger Nieweroll‎ am Film Tchao pantin (1983)
  • 1984: César fir de beschten Nowuessschauspiller‎ am Film Tchao pantin

Um SpaweckÄnneren

Commons: Richard Anconina – Biller, Videoen oder Audiodateien