Haaptmenü opmaachen

Den Jack Hawkins, gebuer als John Edward Hawkins de 14. September 1910 zu Wood Green a gestuerwen den 18. Juli 1973 zu London, war en englesche Schauspiller.

Jack Hawkins
Jack Hawkins 2 Allan Warren.jpg
bei sech doheem am Joer 1973
Gebuer 14. September 1910
Wood Green
Gestuerwen 18. Juli 1973
Chelsea
Nationalitéit Vereenegt Kinnekräich
Educatioun Italia Conti Academy of Theatre Arts
Aktivitéit Schauspiller, Filmschauspiller, Theaterschauspiller, Filmproduzent, Televisiounsschauspiller
Famill
Bestuet mat Jessica Tandy
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Wichteg Filmer am Hawkins senger Carrière sinn Land of the Pharaohs (1955) vum Howard Hawks, Ben-Hur (1959) vum William Wyler, Lawrence of Arabia (1962) vum David Lean, Guns at Batasi (1964) vum John Guillermin a Lord Jim (1965) vum Richard Brooks.

Inhaltsverzeechnes

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1930 bis 1939Änneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1973Änneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Jack Hawkins – Biller, Videoen oder Audiodateien