Haaptmenü opmaachen

De Paul Crauchet, gebuer de 14. Juli 1920 zu Béziers a gestuerwen den 19. Dezember 2012 zu Rocbaron, war e franséische Schauspiller.

Paul Crauchet
Paul Crauchet.jpg
Gebuer 14. Juli 1920
Béziers
Gestuerwen 19. Dezember 2012
Rocbaron
Nationalitéit Frankräich
Aktivitéit Schauspiller, Theaterschauspiller, Filmschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De Paul Crauchet huet säin Handwierk beim Charles Dullin geléiert. Duerno ass hien am Théâtre National Populaire opgetrueden. Vun 1956 u war hien och a méi grousse Rolle beim Film ze gesinn.

Hien huet an iwwer 150 Kinos- an TV-Filmer matgespillt.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1951 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2009Änneren

Um SpaweckÄnneren