John Le Mesurier

Den John Le Mesurier, gebuer als John Charles Elton Le Mesurier De Somerys Hallilay de 5. Abrëll 1912 zu Bedford an England a gestuerwen de 15. November 1983 zu Ramsgate, war en englesche Schauspiller.

John Le Mesurier
Gebuertsnumm John Elton Halliley
Pseudonym John Le Mesurier
Gebuer 5. Abrëll 1912
Bedford
Gestuerwen 15. November 1983
Doudesursaach Liewerzirros
Nationalitéit Vereenegt Kinnekräich, Vereenegt Kinnekräich
Aktivitéit Filmschauspiller, Autobiograph, Theaterschauspiller, Televisiounsschauspiller
Famill
Bestuet mat Hattie Jacques
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Den John Le Mesurier huet a wäit iwwer 200 Kinos- an TV-Filmer als Acteur matgespillt. Am Joer 1935 krut hie säin éischt Engagement am Theater. Seng TV-Carrière huet hien am Joer 1938 ugefaangen an am Kino war hie vun 1947 un an Niewerollen ze gesinn.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1947 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1984Änneren

Um SpaweckÄnneren