Haaptmenü opmaachen

Den George Segal, gebuer den 13. Februar 1934 zu Great Neck ass en US-amerikanesche Schauspiller.

George Segal
George Segal in Lost Command.jpg
Gebuer 13. Februar 1934
Great Neck
Nationalitéit USA
Educatioun Columbia University
Aktivitéit Banjospiller, Theaterschauspiller, Televisiounsschauspiller, Filmschauspiller, Synchronspriecher, Filmproduzent
Member vun American Academy of Arts and Letters
Famill
Bestuet mat Marion Segal Freed
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Den George Segal huet bis 2016 an iwwer 120 Kinos-an TV-Filmer matgespillt.

Bekannt Filmer aus senger Carrière sinn The Longest Day (1962) vum Ken Annakin, Andrew Marton a Bernhard Wicki, Who’s Afraid of Virginia Woolf? (1966) vum Mike Nichols no engem Theaterstéck vum Edward Albee mat der Elizabeth Taylor an dem Richard Burton, Ship of Fools (1965) vum Stanley Kramer an The Quiller Memorandum (1966) vum Michael Anderson mam Alec Guinness, Max von Sydow an der Senta Berger

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1961 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2016Änneren

TV (Auswiel)Änneren

  • 1963: The Alfred Hitchcock Hour - (TV-Serie) - (Episod: A Nice Touch) - Regie: Joseph Pevney - Haaptacteuren: Anne Baxter, Charlene Holt
  • 1987: Take Five - (TV-Serie) - (6 Episoden)
  • 1989: Murphy's Law - (TV-Serie) - (11 Episoden)
  • 1996: The Real Adventures of Jonny Quest - (TV-Serie) - (24 Episoden)
  • 1997-2003: Just Shoot Me! - (TV-Serie) - (149 Episoden)
  • 2011-2012: Retired at 35 - (TV-Serie) - (20 Episoden)
  • 2013-2016: The Goldbergs - (TV-Serie) - (81 Episoden)

Um SpaweckÄnneren