De Kenneth Gilbert More, gebuer den 20. September 1914 zu Gerrards Cross an England a gestuerwen den 12. Juli 1982 zu London, war en englesche Schauspiller.

Kenneth More
Kenneth More 1969.jpg
Gebuer 20. September 1914
Buckinghamshire
Gestuerwen 12. Juli 1982
London
Nationalitéit Vereenegt Kinnekräich
Aktivitéit Theaterschauspiller, Filmschauspiller, Schauspiller, Televisiounsschauspiller, Kaméidistécker
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De More huet a Filmer vu bekannte Regisseure wéi Roy Ward Baker, Delmer Daves, Anatole Litvak, Lewis Gilbert, Richard Attenborough a Ronald Neame matgespillt.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1935 bis 1939Änneren
vun 1940 bis 1949Änneren
vun 1950 bis 1959Änneren
vun 1960 bis 1969Änneren
vun 1970 bis 1979Änneren

TV (Auswiel)Änneren

  • 1967: Lord Raingo - (TV-Serie) - (4 Episoden)
  • 1967: The Forsyte Saga - (TV-Serie) - (15 Episoden)
  • 1972: Six Faces - (TV-Serie) - (6 Episoden)
  • 1974: Father Brown - (TV-Serie) - (13 Episoden)
  • 1974: An Englishman's Castle - (TV-Serie) - (3 Episoden)
  • 1980: A Tale of Two Cities - Regie: Jim Goddard - Haaptacteuren: Chris Sarandon, Peter Cushing

Um SpaweckÄnneren