Haaptmenü opmaachen

De Kenneth Gilbert More, gebuer den 20. September 1914 zu Gerrards Cross an England a gestuerwen den 12. Juli 1982 zu London, war en englesche Schauspiller.

Kenneth More
Kenneth More 1969.jpg
Gebuer 20. September 1914
Buckinghamshire
Gestuerwen 12. Juli 1982
London
Doudesursaach Parkinson-Krankheet
Nationalitéit Vereenegt Kinnekräich
Aktivitéit Theaterschauspiller, Filmschauspiller, Schauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De More huet a Filmer vu bekannte Regisseure wéi Roy Ward Baker, Delmer Daves, Anatole Litvak, Lewis Gilbert, Richard Attenborough a Ronald Neame matgespillt.

Inhaltsverzeechnes

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1935 bis 1939Änneren
vun 1940 bis 1949Änneren
vun 1950 bis 1959Änneren
vun 1960 bis 1969Änneren
vun 1970 bis 1979Änneren

TV (Auswiel)Änneren

  • 1967: Lord Raingo - (TV-Serie) - (4 Episoden)
  • 1967: The Forsyte Saga - (TV-Serie) - (15 Episoden)
  • 1972: Six Faces - (TV-Serie) - (6 Episoden)
  • 1974: Father Brown - (TV-Serie) - (13 Episoden)
  • 1974: An Englishman's Castle - (TV-Serie) - (3 Episoden)
  • 1980: A Tale of Two Cities - Regie: Jim Goddard - Haaptacteuren: Chris Sarandon, Peter Cushing

Um SpaweckÄnneren