Haaptmenü opmaachen

De Mickey Rooney gebuer als Ninian Joseph Yule Jr. den 23. September 1920 zu New York City a gestuerwen de 6. Abrëll 2014 zu Los Angeles, Kalifornien, war en US-amerikanesche Schauspiller, Dréibuchauteur, Filmproduzent a Filmregisseur..

Mickey Rooney
Mickey Rooney still.jpg
Gebuer 23. September 1920
Brooklyn
Gestuerwen 6. Abrëll 2014
Studio City
Doudesursaach Krankheet
Nationalitéit USA
Aktivitéit Sänger, Romancier, Synchronspriecher, Schrëftsteller, Komiker, Zaldot, Filmregisseur, Radiospeaker, Televisiounsproduzent, Filmproduzent, Filmschauspiller, Televisiounsschauspiller, Theaterschauspiller, Schauspiller, Synchronspriecher, Dréibuchauteur
Partei Republikanesch Partei
Famill
Bestuet mat Ava Gardner
Wikidata-logo-without-paddings.svg
Rooney (2013)

De Mickey Rooney war an iwwer 300 Filmer als Schauspiller ze gesinn.

Filmographie (Auswiel)Änneren

KinoÄnneren

vun 1927 bis 1939Änneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2014Änneren

KuerzfilmerÄnneren

  • 1926: Not to be Trusted
  • 1927: Mickey's Circus
  • 1927: Mickey's Pals
  • 1927: Mickey's Eleven
  • 1927: Mickey's Battle
  • 1928: Mickey's Minstrels
  • 1928: Mickey's Parade
  • 1928: Mickey in School
  • 1928: Mickey's Nine
  • 1928: Mickey's Little Eva
  • 1928: Mickey's Wild West
  • 1928: Mickey in Love
  • 1928: Mickey's Triumph
  • 1928: Mickey's Babies
  • 1928: Mickey's Movies
  • 1928: Mickey's Rivals
  • 1928: Mickey the Detective
  • 1928: Mickey's Athletes
  • 1928: Mickey's Big Game Hunt
  • 1929: Mickey's Great Idea
  • 1929: Mickey's Explorers
  • 1929: Mickey's Menagerie
  • 1929: Mickey's Last Chance
  • 1929: Mickey's Brown Derby
  • 1929: Mickey's Northwest Mounted
  • 1929: Mickey's Initiation
  • 1929: Mickey's Midnite Follies
  • 1929: Mickey's Surprise
  • 1929: Mickey's Mix-Up
  • 1929: Mickey's Big Moment
  • 1929: Mickey's Strategy
  • 1930: Mickey's Champs
  • 1930: Mickey's Master Mind
  • 1930: Mickey's Luck
  • 1930: Mickey's Whirlwinds
  • 1930: Mickey's Warriors
  • 1930: Mickey the Romeo
  • 1930: Mickey's Merry Men
  • 1930: Mickey's Winners
  • 1930: Mickey's Musketeers
  • 1930: Mickey's Bargain
  • 1931: Mickey's Stampede
  • 1931: Mickey's Crusaders
  • 1931: Mickey's Rebellion
  • 1931: Mickey's Diplomacy
  • 1931: Mickey's Wildcats
  • 1931: Mickey's Thrill Hunters
  • 1931: Mickey's Helping Hand
  • 1931: Mickey's Sideline
  • 1932: Mickey's Busy Day
  • 1932: Mickey's Travels
  • 1932: Mickey's Holiday
  • 1932: Mickey's Big Business
  • 1932: Mickey's Golden Rule
  • 1932: Mickey's Charity
  • 1933: Mickey's Ape Man
  • 1933: Mickey's Race
  • 1933: Mickey's Big Broadcast
  • 1933: Mickey's Disguises
  • 1933: Mickey's Touchdown
  • 1933: Mickey's Tent Show
  • 1933: Mickey's Covered Wagon
  • 1934: Mickey's Rescue
  • 1934: Mickey's Medicine Man
  • 1936: Mickey's Derby Day
  • 1938: Andy Hardy's Dilemma
  • 1968: Vienna

Um SpaweckÄnneren

Commons: Mickey Rooney – Biller, Videoen oder Audiodateien