Haaptmenü opmaachen

De Richard Greene, gebuer als Richard Marius Joseph Greene de 25. August 1918 zu Plymouth a gestuerwen den 1. Juni 1985 zu Norfolk, war en englesche Schauspiller.

Richard Greene
Richard Greene - Modern Screen, August 1938.jpg
Gebuer 25. August 1918
Plymouth
Gestuerwen 1. Juni 1985
Norfolk
Doudesursaach Häerzschlag
Nationalitéit Vereenegt Kinnekräich, Vereenegt Kinnekräich (1801-1927)
Educatioun Royal Military College, Sandhurst
Aktivitéit Schauspiller, Filmschauspiller, Televisiounsschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De Richard Green ass besonnesch als Robin Hood an der britescher TV- Serie The Adventures of Robin Hood bekannt. Déi Serie war vun 1955 bis 1960 an 143 Episoden op der Televisioun gewise ginn.

Obschonn hie mat sou bekannte Schauspillerinne wéi Loretta Young, Sonja Henie, Shirley Temple a Linda Darnell zesumme gespillt huet, war hien awer souzesoen nëmmen an Niewerollen am Kino ze gesinn.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1934 bis 1939Änneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1971Änneren

TV (Auswiel)Änneren

  • 1955-1960: The Adventures of Robin Hood, (TV-Serie) (143 Episoden)

Um SpaweckÄnneren