Haaptmenü opmaachen

De Robert Stack, gebuer als Charles Langford Modini Stack den 13. Januar 1919 zu Los Angeles a gestuerwen de 14. Mee 2003 zu Beverly Hills (Kalifornien), war en US-amerikanesche Schauspiller.

Robert Stack
Robert Stack - still.jpg
Gebuer 13. Januar 1919
Los Angeles
Gestuerwen 14. Mee 2003
Beverly Hills
Doudesursaach Häerzschlag
Nationalitéit USA
Educatioun Universitéit vu Südkalifornien
Aktivitéit Schauspiller, Synchronspriecher, Charakterschauspiller, Televisiounsschauspiller, Filmschauspiller, Filmproduzent
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De Robert Stack ass besonnesch bekannt wéinst der Roll vum Eliot Ness, déi hien an 119 Episoden an der TV-Serie The Untouchables gespillt huet.

Hien huet mat grousse Filmregisseure wéi Ernst Lubitsch (To Be or Not to Be), Douglas Sirk (Written on the Wind an The Tarnished Angels), William A. Wellman (The High And The Mighty) a Steven Spielberg (1941) zesumme geschafft.

Inhaltsverzeechnes

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1934 bis 1949Änneren
vun 1950 bis 1959Änneren
vun 1960 bis 1969Änneren
vun 1970 bis 1979Änneren
vun 1980 bis 2001Änneren

TV (Auswiel)Änneren

  • 1959-1963: The Untouchables (TV-Serie) (119 Episoden)
  • 1968-1971: The Name of the Game (TV-Serie) (26 Episoden)
  • 1976-1977: Most Wanted (TV-Serie) (22 Episoden)
  • 1981-1982: Strike Force (TV-Serie) (20 Folgen)

Um SpaweckÄnneren

Commons: Robert Stack – Biller, Videoen oder Audiodateien