Ian Bannen

brittesche Schauspiller

De Ian Bannen, gebuer den 29. Juni 1928 zu Airdrie a Schottland a gestuerwen den 3. November 1999 zu Knockies Straight war e schottesche Schauspiller.

Ian Bannen
Gebuertsnumm Ian Edmund Bannen
Gebuer 29. Juni 1928
Gestuerwen 3. November 1999
Doudesursaach Autosaccident
Nationalitéit Vereenegt Kinnekräich
Aktivitéit Schauspiller, Theaterschauspiller, Filmschauspiller, Televisiounsschauspiller

De Ian Bannen huet an iwwer 100 Kinos- an TV-Filmer matgespillt.

Wichteg Filmer a senger Carriére sinn The Hill (1965) vum Sidney Lumet mam Sean Connery, The Flight of the Phoenix (1965)) vum Robert Aldrich, Bite the Bullet (1975) vum Richard Brooks a Gandhi (1982) vum Richard Attenborough.

Filmographie

änneren

vun 1951 bis 1959

änneren

vun 1960 bis 1969

änneren

vun 1970 bis 1979

änneren

vun 1980 bis 1989

änneren

vun 1990 bis 2000

änneren

Um Spaweck

änneren