Haaptmenü opmaachen

De Ian Bannen, gebuer den 29. Juni 1928 zu Airdrie a Schottland a gestuerwen den 3. November 1999 zu Knockies Straight war e schottesche Schauspiller.

Ian Bannen
Ian Bannen 1966.jpg
Gebuer 29. Juni 1928
Gestuerwen 3. November 1999
Nationalitéit Vereenegt Kinnekräich
Aktivitéit Schauspiller, Theaterschauspiller, Filmschauspiller, Televisiounsschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De Ian Bannen huet an iwwer 100 Kinos- an TV-Filmer matgespillt.

Wichteg Filmer a senger Carriére sinn The Hill (1965) vum Sidney Lumet mam Sean Connery, The Flight of the Phoenix (1965)) vum Robert Aldrich, Bite the Bullet (1975) vum Richard Brooks a Gandhi (1982) vum Richard Attenborough.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1951 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 2000Änneren

Um SpaweckÄnneren