Haaptmenü opmaachen

D'Susannah York, gebuer als Susannah Yolande Fletcher den 9. Januar 1939 zu London an och do gestuerwen de 15. Januar 2011, war eng englesch Schauspillerin an Autorin.

Susannah York
Susannah York.JPG
Gebuertsnumm Susannah Yolande Fletcher
Gebuer 9. Januar 1939
Chelsea
Gestuerwen 15. Januar 2011
London
Nationalitéit Vereenegt Kinnekräich
Educatioun Royal Academy of Dramatic Art
Aktivitéit Filmschauspiller, Schrëftsteller, Theaterschauspiller, Schauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

D'Susannah York huet an iwwer 100 Kinos- an TV-Filmer matgespillt. Bedeitend Filmer mat hir sinn: Freud (1962) vum John Huston, Tom Jones (1963) vum Tony Richardson, They Shoot Horses, Don't They? (1969) vum Sydney Pollack an The Shout (1978) vum Jerzy Skolimowski.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

BibliographieÄnneren

  • 1973: In search of unicorns
  • 1976: Lark's Castle
  • 1984: The big one
  • 1984: The ice house
  • 2001: The loves of Shakespeare's women

Um SpaweckÄnneren

Commons: Susannah York – Biller, Videoen oder Audiodateien