Dean Stockwell

US-amerikanesche Schauspiller
Dësen Artikel aus dem Film- an Televisiounsberäich ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Theema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

Den Dean Stockwell, gebuer als Robert Dean Stockwell de 5. Mäerz 1936 zu Los Angeles a Kalifornien a gestuerwen de 7. November 2021 zu Ranchos de Taos a New Mexico, war en US-amerikanesche Schauspiller.

Dean Stockwell
Gebuertsnumm Robert Dean Stockwell
Gebuer 5. Mäerz 1936
North Hollywood
Gestuerwen 7. November 2021
Nationalitéit USA
Educatioun Actors Studio
Aktivitéit Schauspiller, Televisiounsschauspiller, Filmschauspiller, Theaterschauspiller, Fotograf, Filmregisseur
Famill
Bestuet mat Millie Perkins
Geschwëster Guy Stockwell

Hie war an iwwer 200 Kinos- an Televisiounsfilmer ze gesinn. Hie krut Rollen a Filmer vu bedeitende Regisseure wéi Elia Kazan, Joseph Losey, Richard Brooks, Wim Wenders, David Lynch a Francis Ford Coppola.

Hie war de Brudder vum Schauspiller Guy Stockwell.

Filmographie änneren

Kino änneren

vun 1945 bis 1949 änneren

vun 1950 bis 1959 änneren

vun 1960 bis 1969 änneren

vun 1970 bis 1979 änneren

vun 1980 bis 1989 änneren

vun 1990 bis 1999 änneren

vun 2000 bis 2009 änneren

vun 2010 bis 2015 änneren

Um Spaweck änneren

Commons: Dean Stockwell – Biller, Videoen oder Audiodateien