Haaptmenü opmaachen

De Bruce Dern, gebuer als Bruce MacLeish Dern de 4. Juni 1936 zu Chicago, Illinois ass en US-amerikanesche Schauspiller.

Bruce Dern
Bruce Dern Cannes 2013.jpg
um Canner Filmfestival 2013
Gebuer 4. Juni 1936
Chicago
Nationalitéit USA
Educatioun University of Pennsylvania
Aktivitéit Schauspiller, Dréibuchauteur, Filmschauspiller, Televisiounsschauspiller
Famill
Bestuet mat Diane Ladd
Kanner Laura Dern
Wikidata-logo-without-paddings.svg
De Bruce Dern (2009)

Hien ass de Papp vun der Schauspillerin Laura Dern.

Bedeitend Filmer mam Bruce Dern sinn Marnie (1964) vum Alfred Hitchcock, Castle Keep (1969) vum Sydney Pollack, Silent Running (1972) vum Douglas Trumbull an Django Unchained (2012) vum Quentin Tarantino.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2009Änneren

vun 2010 bisÄnneren

Um SpaweckÄnneren