Haaptmenü opmaachen

Den Jack Elam, gebuer als William Scott Elam den 13. November 1920 zu Miami a gestuerwen den 20. Oktober 2003 zu Ashland war en US-amerikanesche Schauspiller.

Jack Elam
Jack Elam in Kansas City Confidential.jpg
Gebuer 13. November 1920
Miami
Gestuerwen 20. Oktober 2003
Ashland
Doudesursaach Häerzschlag
Nationalitéit USA
Aktivitéit Televisiounsschauspiller, Filmschauspiller, Schauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Den Jack Elam war an iwwer 200 Kinos- an TV-Filmer ze gesinn.

Bedeitend Filmer an deenen hie matgespillt huet ware Rancho Notorious (1952) vum Fritz Lang, High Noon (1952) vum Fred Zinnemann, The Far Country (1954)vum Anthony Mann a Gunfight at the O.K. Corral (1956) vum John Sturges an C'era una volta il West (1968) vum Sergio Leone.

Inhaltsverzeechnes

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1944 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1993Änneren

Um SpaweckÄnneren