Haaptmenü opmaachen

Den Eddie Albert, gebuer als Edward Albert Heimberger den 22. Abrëll 1906 zu Rock Island, a gestuerwen de 24. Mee 2005 zu Pacific Palisades a Kalifornien, war en US-amerikanesche Schauspiller.

Eddie Albert
EddieAlbertinSmashUp.jpg
Gebuer 22. Abrëll 1906
Rock Island
Gestuerwen 26. Mee 2005
Pacific Palisades
Doudesursaach Longenentzündung
Nationalitéit USA
Educatioun University of Minnesota
Aktivitéit Sänger, Offizéier, Theaterschauspiller, Filmschauspiller, Televisiounsschauspiller, Synchronspriecher, Schauspiller, Filmproduzent
Famill
Bestuet mat Margo
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Den Eddie Albert huet an iwwer 200 Kinos- an TV-Filmer matgespillt. Bedeitend Filmer an deenen hie matgewierkt huet sinn Roman Holiday (1953) vum William Wyler, Oklahoma! (1955) vum Fred Zinnemann an Attack (1956) vum Robert Aldrich.

Hie war de Papp vum Schauspiller Edward Albert

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1938 bis 1939Änneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1994Änneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Eddie Albert – Biller, Videoen oder Audiodateien