Haaptmenü opmaachen

Den George Kennedy, gebuer als George Harris Kennedy, Jr. den 18. Februar 1925 zu New York City a gestuerwen den 28. Februar 2016 zu Boise am Idaho, war en US-amerikanesche Schauspiller.

George Kennedy
George Kennedy 1975.JPG
Gebuer 18. Februar 1925
New York City
Gestuerwen 28. Februar 2016
Doudesursaach Häerzschlag
Nationalitéit USA
Aktivitéit Filmschauspiller, Theaterschauspiller, Televisiounsschauspiller, Schauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Den George Kennedy huet an iwwer 180 Kinos- an TV-Filmer matgespillt.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2014Änneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: George Kennedy – Biller, Videoen oder Audiodateien