Haaptmenü opmaachen

D'Rita Moreno, gebuer als Rosa Dolores Alverio den 11. Dezember 1931 zu Humacao, ass eng puertoricanesch Schauspillerin.

Rita Moreno
Rita Moreno face.jpg
Gebuer 11. Dezember 1931
Nationalitéit Puerto Rico
Aktivitéit Sänger, Theaterschauspiller, Televisiounsschauspiller, Dänzer, Filmschauspiller, Synchronspriecher
Wikidata-logo-without-paddings.svg
D'Rita Moreno, 1963

Si war bis 2015 an iwwer 140 Kinos- an TV-Filmer ze gesinn. Si gouf besonnesch mat hirer Roll vun der Anita am Film West Side Story (1961) vum Robert Wise a Jerome Robbins bekannt.

FilmographieÄnneren

1950 bis 1959Änneren

1960 bis 1969Änneren

1970 bis 1989Änneren

1990 bis 1999Änneren

2000 bis 2015Änneren

AuszeechnungenÄnneren

1962: Oscar fir déi bescht Schauspillerin an enger Nieweroll‎ am Film West Side Story.

Um SpaweckÄnneren

Commons: Rita Moreno – Biller, Videoen oder Audiodateien