David Warner

englesche Schauspiller
Nuvola apps aktion.png Dësen Artikel aus dem Film- an Televisiounsberäich ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Theema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

Den David Warner, gebuer den 29. Juli 1941 zu Manchester, an England a gestuerwen de 24. Juli 2022 zu London, war en englesche Schauspiller.

David Warner
David Warner (Actor) Rory Lewis Photographer.jpg
Gebuertsnumm David Hattersley Warner
Gebuer 29. Juli 1941
Manchester
Gestuerwen 24. Juli 2022
Northwood
Doudesursaach Kriibs
Nationalitéit Vereenegt Kinnekräich
Educatioun Royal Academy of Dramatic Art
Aktivitéit Theaterschauspiller, Filmschauspiller, Televisiounsschauspiller, Schauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Hie war an iwwer 220 Kinos- an Televisiounsfilmer ze gesinn a krut Rollen a Filmer vu bedeitende Regisseure wéi Karel Reisz, Sidney Lumet, Volker Schlöndorff, James Cameron a Sam Peckinpah.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1963 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2009Änneren

vun 2010 bis 2018Änneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: David Warner – Biller, Videoen oder Audiodateien