Charlie Sheen

US-amerikanesche Schauspiller
Dësen Artikel aus dem Film- an Televisiounsberäich ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Theema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.


Den Charlie Sheen gebuer als Carlos Irwin Estévez den 3. September 1965 zu New York, ass en US-amerikanesche Schauspiller.

Charlie Sheen
Den Charlie Sheen, 2012
Gebuertsnumm Carlos Irwin Estevez
Gebuer 3. September 1965
New York
Nationalitéit USA
Educatioun Santa Monica High School
Aktivitéit Televisiounsschauspiller, Synchronspriecher, Filmproduzent, Dréibuchauteur
Partei Republikanesch Partei
Famill
Bestuet mat Donna Peele, Denise Richards, Brooke Mueller
Liewenspartner(in) Bree Olson
Papp Martin Sheen
Mamm Janet Sheen
Geschwëster Renée Estevez, Emilio Estevez, Ramon Estevez
Kanner Cassandra Jade Estevez, Lola Rose Sheen, Bob Sheen, Max Sheen

Hie gouf mat Rollen a Filmer wéi Platoon oder Hot Shots!, souwéi an der Sitcom Two and a Half Men bekannt.

Filmographie änneren

Filmer änneren

  • 1973: Badlands
  • 1974: The Execution of Private Slovik
  • 1984: Red Dawn
  • 1984: Silence of the Heart
  • 1985: The Fourth Wise Man
  • 1985: The Boys Next Door
  • 1986: A Life in the Day
  • 1986: Lucas
  • 1986: Ferris Bueller's Day Off
  • 1986: The Wraith
  • 1986: Platoon
  • 1986: Wisdom
  • 1987: Three for the Road
  • 1987: No Man's Land
  • 1987: Wall Street
  • 1988: Never on Tuesday
  • 1988: Young Guns
  • 1988: Eight Men Out
  • 1989: Major League
  • 1989: Tale of Two Sisters
  • 1989: Courage Mountain
  • 1990: Catchfire
  • 1990: Navy Seals
  • 1990: Men at Work
  • 1990: The Rookie
  • 1990: Cadence
  • 1991: Hot Shots!
  • 1992: Beyond the Law
  • 1993: Loaded Weapon 1
  • 1993: Hot Shots! Part Deux
  • 1993: Hearts of Hot Shots Part Deux: A Filmmaker's Apology
  • 1993: Deadfall
  • 1993: The Three Musketeers
  • 1994: Highway Heat
  • 1994: Major League II
  • 1994: Terminal Velocity
  • 1996: Loose Women
  • 1996: Frame by Frame
  • 1996: The Arrival
  • 1997: Shadow Conspiracy
  • 1997: Money Talks
  • 1997: Bad Day on the Block
  • 1997: Discovery Mars
  • 1998: Serial Killer
  • 1998: A Letter from Death Row
  • 1998: Free Money
  • 1998: No Code of Conduct
  • 1999: Five Aces
  • 1999: Being John Malkovich
  • 2000: Rated X
  • 2001: Good Advice
  • 2003: Pauly Shore is Dead
  • 2003: Deeper Than Deep
  • 2003: Scary Movie 3
  • 2004: The Big Bounce
  • 2006: Scary Movie 4
  • 2006: Guilty Hearts
  • 2010: Wall Street Epsiod: Money Never Sleeps
  • 2010: Due Date
  • 2012: Foodfight! (Stëmm)
  • 2012: She Wants Me
  • 2012: A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III
  • 2013: Scary Movie 5
  • 2013: Machete Kills
  • 2017: Mad Families
  • 2017: 9/11

Televisiounsserien änneren

  • 1985: Out of the Darkness
  • 1986: Amazing Stories: Book Three (1. Episod)
  • 1994: Charlie Sheen's Stunts Spectacular
  • 1996: Friends (1. Episod)
  • 1999: Sugar Hill
  • 2000–2002: Spin City (45 Episoden)
  • 2001: Saturday Night Live
  • 2003–2011: Two and a Half Men (177 Episoden)
  • 2006: Overhaulin
  • 2008: The Big Bang Theory (Episod: The Griffin Equivalency)
  • 2008: CSI: Crime Scene Investigation (1. Episod)
  • 2010: Family Guy (Stëmm)
  • 2011: Comedy Central Roast
  • 2012–2014: Anger Management (100 Episoden)
  • 2015: The Goldbergs
  • 2017: Typical Rick
  • zanter 2023: Bookie

Um Spaweck änneren

Commons: Charlie Sheen – Biller, Videoen oder Audiodateien