Haaptmenü opmaachen

D'Shirley Anne Field, gebuer als Shirley Broadbent de 27. Juni 1938 zu Bolton an England, ass eng englesch Schauspillerin.

Shirley Anne Field
Shirley-ann-field-trailer.jpg
Gebuer 27. Juni 1938
Nationalitéit Vereenegt Kinnekräich
Aktivitéit Schauspiller, Filmschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Bedeitend Filmer mat hir sinn Peeping Tom (1960) vum Michael Powell mam Karlheinz Böhm an der Moira Shearer, Saturday Night and Sunday Morning vum Karel Reisz an The Damned vum Joseph Losey mat dem Macdonald Carey an der Viveca Lindfors.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1955 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2014Änneren

Um SpaweckÄnneren