Haaptmenü opmaachen
Nuvola apps aktion.png Dësen Artikel aus dem Film- an Televisiounsberäich ass eréischt just eng Skizz. Wann Dir méi iwwer dëst Thema wësst, sidd Dir häerzlech invitéiert, aus dëse puer Sätz e richtegen Artikel ze schreiwen. Wann Dir beim Schreiwen Hëllef braucht, da luusst bis an d'FAQ eran.

De Robert Loggia, gebuer als Salvatore Loggia den 3. Januar 1930 op Staten Island a gestuerwen de 4. Dezember 2015 zu Los Angeles, war en US-amerikanesche Schauspiller.

Robert Loggia
Robert Loggia.jpg
Gebuer 3. Januar 1930
Staten Island
Gestuerwen 4. Dezember 2015
Los Angeles
Doudesursaach Alzheimer
Nationalitéit USA
Aktivitéit Televisiounsregisseur, Synchronspriecher, Synchronspriecher, Theaterschauspiller, Filmschauspiller, Televisiounsschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Hien huet an iwwer 200 Kinos- an TV-Filmer matgespillt.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1956 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2009Änneren

vun 2010 bis 2015Änneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Robert Loggia – Biller, Videoen oder Audiodateien