Haaptmenü opmaachen

De Michael York, gebuer als Michael Hugh Johnson de 27. Mäerz 1942 zu Fulmer, ass en englesche Schauspiller.

Michael York
Michael York 1999.jpg
Gebuer 27. Mäerz 1942
Fulmer
Nationalitéit Vereenegt Kinnekräich
Aktivitéit Schauspiller, Synchronspriecher, Lauschterbuchspriecher, Filmschauspiller, Theaterschauspiller, Filmproduzent, Televisiounsschauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg
De Michael York (2008)

Am Joer 1964 krut de Michael York seng éischt Roll als Schauspiller am Theater. Seng éischt Filmer huet hien ënner der Regie vum Franco Zeffirelli (The Taming of the Shrew) an Joseph Losey (Accident) gedréint. Mat de Filmer Romeo and Juliet (1968) vum Franco Zeffirelli, Cabaret (1972) vum Bob Fosse an der Trilogie The Three Musketeers vum Richard Lester gouf hie beim grousse Public bekannt.

Nieft senge Kinosfilmer huet de York och a villen TV-Filmer an TV-Serië matgespillt.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1967 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis ….Änneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Michael York – Biller, Videoen oder Audiodateien