Andrew Garfield

Den Andrew Garfield, gebuer den 20. August 1983 zu Los Angeles, Kalifornien, ass e brittesch-US-amerikanesche Schauspiller.

Andrew Garfield
Andrew Garfield Comic-Con 2011 (Straighten Crop).jpg
Gebuer 20. August 1983
Los Angeles
Nationalitéit USA, Vereenegt Kinnekräich
Educatioun Central School of Speech and Drama
Aktivitéit Filmschauspiller, Mannequin, Theaterschauspiller, Televisiounsschauspiller
Famill
Liewenspartner(in) Emma Stone, Susie Abromeit
Wikidata-logo-without-paddings.svg

FilmographieÄnneren

  • 2007: Boy A
  • 2007: Lions for Lambs
  • 2008: The Other Boleyn Girl
  • 2009: Red Riding
  • 2009: The Imaginarium of Doctor Parnassus
  • 2009: Air (Kuerzfilm)
  • 2010: I'm Here (Kuerzfilm)
  • 2010: Never Let Me Go
  • 2010: The Social Network
  • 2012: The Amazing Spider-Man

Um SpaweckÄnneren

Commons: Andrew Garfield – Biller, Videoen oder Audiodateien