Haaptmenü opmaachen

De Miles Malleson, gebuer als William Miles Malleson de 25. Mee 1888 zu Croydon an England a gestuerwen de 15. Mäerz 1969 zu London, war en englesche Schauspiller an Dréibuchauteur.

Miles Malleson
Gebuer 25. Mee 1888
Gestuerwen 15. Mäerz 1969
London
Nationalitéit Vereenegt Kinnekräich
Aktivitéit Komiker, Dréibuchauteur, Filmschauspiller
Famill
Bestuet mat Constance Malleson, Joan Malleson
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De Miles Maleson war haaptsächlech an Niewerollen ze gesinn an huet sou an enger 130 Kinos- an TV-Filmer matgespillt. Als Dréibuchauteur huet hie fir eng 40 Filmer um d'Dréibuch matgeschriwwen.

FilmographieÄnneren

als SchauspillerÄnneren

vun 1921 bis 1929Änneren

vun 1930 bis 1939Änneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1964Änneren

Um SpaweckÄnneren