Victoria Abril

spuenesch Schauspillerin

D'Victoria Abril, gebuer als Victoria Mérida Rojas de 4. Juli 1959 zu Madrid, ass eng spuenesch Schauspillerin.

Victoria Abril
Victoria Abril Cannes 2013.jpg
um Canner Festival (2013)
Gebuertsnumm Victoria Mérida Rojas
Gebuer 4. Juli 1959
Nationalitéit Spuenien
Aktivitéit Televisiounsschauspiller, Sänger, Jazzmuseker, Filmschauspiller, Televisiounsmoderateur, Schauspiller
Famill
Bestuet mat Pierre Edelman
Liewenspartner(in) Gérard de Battista
Wikidata-logo-without-paddings.svg

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1975 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2009Änneren

vun 2010 bis …Änneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Victoria Abril – Biller, Videoen oder Audiodateien