Nane Germon

franséisch Schauspillerin

D'Nane Germon, gebuer als Germaine Hélène Nannon de 16. Juni 1909 zu Paräis a gestuerwen de 6. Mäerz 2001 zu Asnières-sur-Seine , war eng franséisch Schauspillerin.

Nane Germon
Gebuer 10. Juni 1909
1. Arrondissement vu Paräis
Gestuerwen 6. Mäerz 2001
Asnières-sur-Seine
Nationalitéit Frankräich
Aktivitéit Schauspiller
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Si huet vun 1932 bis 1996 an iwwer 100 Kinos- an Televisiounsfilmer matgespillt.

Si war a bedeitende Filmer wéi La belle et la bête vum Jean Cocteau, L'Auberge rouge (1951) vum Claude Autant-Lara, Remorques (1941) vum Jean Grémillon, Diva (1980) vum Jean-Jacques Beineix a La cité des enfants perdus (1995) vum Marc Caro a Jean-Pierre Jeunet ze gesinn.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1932 bis 1939Änneren

vun 1940 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1995Änneren

Um SpaweckÄnneren