Michel Aumont

De Michel Aumont, gebuer de 15. Oktober 1936 zu Paräis an och do gestuerwen den 28. August 2019, war e franséische Schauspiller.

Michel Aumont
Théâtre montparnasse, 2014, michel aumont répète "la Colère du Tigre" de philippe madral (cropped).jpg
Gebuer 15. Oktober 1936
13. Arrondissement
Gestuerwen 28. August 2019
1. Arrondissement vu Paräis
Nationalitéit Frankräich
Educatioun Conservatoire national supérieur d'art dramatique
Aktivitéit Schauspiller, Filmschauspiller, Televisiounsschauspiller
Mamm Hélène Gerber
Wikidata-logo-without-paddings.svg

Hie war an iwwer 160 Kinos- an Televisiounsfilmer ze gesinn. Hie krut Rollen a Filmer vu bedeitende Regisseure wéi Claude Chabrol, Joseph Losey, Claude Sautet a Bertrand Tavernier.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1973 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1989Änneren

vun 1990 bis 1999Änneren

vun 2000 bis 2009Änneren

vun 2010 bis 2018Änneren

Um SpaweckÄnneren