De Michael Ansara, gebuer de 15. Abrëll 1922 a Syrien a gestuerwen den 31. Juli 2013 Calabasas, Kalifornien war en US-amerikanesche Schauspiller.

Michael Ansara
Michael Ansara Law of the Plainsman 1959.JPG
Gebuer 15. Abrëll 1922
Syrien
Gestuerwen 31. Juli 2013
Doudesursaach Alzheimer
Nationalitéit USA, Syrien
Aktivitéit Filmschauspiller, Televisiounsschauspiller, Theaterschauspiller, Synchronspriecher
Famill
Bestuet mat Jean Byron, Barbara Eden
Wikidata-logo-without-paddings.svg

De Michael Ansara huet an iwwer 180 Kinos an TV-Filmer haaptsächlech an Niewerolle matgespillt. Hie war a Filmer vun sou bedeitende Filmregisseuren wéi Joseph L. Mankiewicz ( Julius Caesar , 1953) a Cecil B. DeMille (The Ten Commandments, 1956) ze gesinn.

FilmographieÄnneren

KinoÄnneren

vun 1944 bis 1949Änneren

vun 1950 bis 1959Änneren

vun 1960 bis 1969Änneren

vun 1970 bis 1979Änneren

vun 1980 bis 1999Änneren

Um SpaweckÄnneren

Commons: Michael Ansara – Biller, Videoen oder Audiodateien