Harvey Keitel

US-amerikanesche Schauspiller

Den Harvey Keitel, gebuer den 13. Mee 1939 zu Brooklyn, New York, ass en US-amerikanesche Schauspiller.

Harvey Keitel
Gebuer 13. Mee 1939
Brooklyn
Nationalitéit USA, Rumänien
Educatioun Lee Strasberg Theatre and Film Institute,
Abraham Lincoln High School,
Stella Adler Studio of Acting,
HB Studio
Aktivitéit Schauspiller, Filmschauspiller, Charakterschauspiller, Dréibuchauteur, Televisiounsschauspiller, Filmproduzent, Theaterschauspiller
Famill
Bestuet mat Daphna Kastner
Liewenspartner(in) Lorraine Bracco
Kanner Stella Keitel

Hie war bis Ufank 2022 an iwwer 180 Kinos- an TV-Filmer ze gesinn. Hien huet a Filmer vu bedeitende Regisseure wéi Martin Scorsese, Robert Altman, Francis Ford Coppola, Ridley Scott, Quentin Tarantino a Paolo Sorrentino matgespillt.

Filmographie

änneren

vun 1967 bis 1969

änneren

vun 1970 bis 1979

änneren

vun 1980 bis 1989

änneren

vun 1990 bis 1999

änneren

vun 2000 bis 2009

änneren

vun 2010 bis 2019

änneren

vun 2020 bis 2029

änneren

Literatur

änneren
  • Marshall Fine: Harvey Keitel. The Art of Darkness, New York, 1997

Um Spaweck

änneren
Commons: Harvey Keitel – Biller, Videoen oder Audiodateien